Test rollback 22.1

Invite Skybox Arrangement Willem II

Na een jaar zonder al te veel hoogtepunten als het gaat om uitgaan, vakanties, evenementen en ‘fun’ in algemene zin, kijken wij nu weer voorzichtig vooruit en hopen dat het komende ere-divisie voetbal seizoen toch weer een wat normalere vorm gaat aannemen

LEES VERDER..

BluOS infographic

Beste DALI Benelux Partner,

Ter ondersteuning hebben we een mooi overzicht gemaakt welke producten zijn voorzien van BluOS integratie en welke de optie hebben om het input signaal te delen met andere zones. Daarnaast staat er op de tweede pagina een overzicht met de verschillende streaming diensten en domotica protocollen.

Hieronder links voor een PDF-uitvoeringen en eventueel een variant die gebruikt kan worden om geprint te worden.

 

bekijk hier

Oplossing voor probleem met iOS14 en BluOS apparaten

Apple heeft in zijn laatste iOS update (iOS 14) een extra beveiligingslaag toegevoegd om ervoor te zorgen dat bepaalde Apps in het netwerk het iOS toestel niet ontdekken.  Dit betekent voor alle Bluesound en BluOS apparaten dat de zones niet zichtbaar zijn als je de BluOS App opent.

Lees verder..

Recente Reviews

Review: MUSIC EMOTION - FEB 2021

"Kleine muziekspeakers die goed bij je TV passen" -Jamie Biesemans

Lees verder..

DALI Spektor 6 - Groepswinnaar in HIFI Choice - MRT 2021

Klik hier voor de volledige review

AV2D - Review: DALI IO-6

Combineer 35 jaar ervaring, Deense kwaliteit en een passie voor geluidsweergave en je krijgt het merk DALI. Het Deense merk produceert al vele jaren hoogwaardige luidsprekers die in een markt met veel concurrentie zeker zijn positie waardig is.

Lees verder..